Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 23 september 2019

Tvätthjälp

Idag har vi tvättat och städat och klippt klor och rensat ut lite grejor mm. 
Som vanligt var Solstrålen hundarna väldigt involverad i mina sysslor.
Solstrålen placerade sig mitt i smutstvätten och ville helt klart hänga med ner i tvättstugan.


Tyvärr är det hundförbud i tvättstugan så han fick stanna kvar i våran lilla vrå.
Jag brukar samla ihop alla deras filtar mm och tvätta dem, och då kan man ju inte bli arg när man möts av denna bild när man kommer tillbaka från tvättstugan. 


Solstrålen tog helt enkelt saken i egna händer tassar och drog ut alla nytvättade filtar på det skitiga golvet (tvättar alltid INNAN jag städar...) och bäddade åt sig själv medan han väntade på att matte skulle lägga tillbaka alla mysiga filtar😀.
Trots att han snart fyller 8 år så vet jag aldrig vad han ska hitta på, min lilla busunge!

Som ni förstår så blir man väldigt trött av att hjälpa matte tvätta och städa...


Och även fast Kaxmörten inte är lika involverad i allt så övervakar han oss noga, och det är minst lika jobbigt att hålla reda på både matte och brorsan som att tvätta och städa!


Själv ser jag verkligen fram emot en lugn dag i soffan imorgon med engelska deckare och handarbete!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!