Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 8 september 2019

Första lördagen i september

Idag när jag klev ur sängen så kände jag faktiskt lite lust att fixa här hemma och hade lite energi för en gångs skull. Annars har jag tyvärr känt mig väldigt trött och sliten den senaste tiden.


Äntligen blev det av att röja på mitt soffbord där en stor hög med stickade vantar och dukar har legat den senaste tiden.


Jag hängde också upp en ljusslinga i vardagsrumsfönstret och satte den och några andra lampor på timer nu när det börjar bli mörkare ute. I år har jag inte haft några gardiner uppe - har inte känts viktigt efter allt som hänt - men det blev mysigt med ljusslingan. Så småningom blir det väl i alla fall julgardiner kan jag tänka.

Dessutom har jag gjort lite lingondricka på lingon som jag hade i frysen, torkat lite äpplen i ugnen och ugnsstekt kyckling till middag. Tanken var att jag skulle testa att göra morotsbiffar också men framåt kvällen ville jag bara sitta och handarbeta så det får bli morotsbiffar i morgon istället...

Dessutom har jag stickat klart mina julsockor vilket känns väldigt bra! 


 Och så var jag bara tvungen att fånga Solstrålen på bild. Ibland undrar jag verkligen vad han tänker...fast det kanske är lika bra att jag inte vet det 😉😄. Här ser han ju ut att undra vem sjutton jag är...?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!