Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 30 september 2019

Daghund


Jag kommer att ha en extra hund här hemma på vardagarna. Min svåger är äntligen så bra i ryggen efter hans olycka och ryggoperation att han kan återvända till arbetet, vilket innebär att han är borta under veckorna. Och i våras fick vi ju säga adjö till fina lilla Vicky som var Shibas trygghet, så för att Shiba inte ska känna sig för ensam på dagarna nu så får hon komma och hänga med oss.
Jag kommer så småningom skaffa mig en ny stor hund, så mig gör det ingenting att ha Shiba här hos oss lite mer så länge. Faktum är att hon var här hela dagarna när hon var en liten valp så hon är van att vara här sedan tidigare. Och så har hon och Vicky varit här när syrran och svågern behövt hundvakt genom åren.
Nu behöver vi bara träna in konsten - återigen - att gå tillsammans alla fyra på promenaderna...😬😬😬.

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!