Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 29 september 2019

Älskar sport!

Wow, vilken friidrottskväll framför tvn!!!
Angelica Bengtsson hoppade stav och gjorde det helt otroligt! Jag skrek rätt ut när hon lyckades ta sig över den svenska rekordhöjden 4.80m i fjärde försöket efter att hon bröt sin stav och ramlade i det tredje försöket och tappade bort sin andra stav och fick springa runt och leta efter den innan hon kunde göra ett nytt, fjärde försök... helt galet och magiskt på samma sätt! Det var nog ingen som trodde hon skulle klara av den pärsen.
Sedan fick vi se den underbara jamaicanskan Shelley-Anne Frasier-Pryce vinna ytterligare ett fantastiskt VM-guld på 100m i helt suverän stil; nästan Usain Bolt-klass!

Imorgon ska Daniel Ståhl försöka vinna guld i diskus, så det är bara att pusta ut, vila upp mig och bänka mig framför tvn igen i morgon eftermiddag för ännu ett spännande friidrottspass. Dessutom blir det lite nya rutiner för mig och hundarna framöver så det blir intressant att se hur det går...

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!