Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 3 september 2019

Återhämtning...

Fy sjutton vad måndagen var jobbig. Jag sov dåligt natten innan och slet med tvätten och städningen. Samtidigt kände jag mig jättevarm och var tvungen att duscha TRE gånger under dagen för att svalka av mig. Solstrålen hade något problem med magen och sprang runt och slickade golvet maniskt i tre timmar på eftermiddagen (vilket är sååå stressande). När jag ÄNTLIGEN var färdig med (nästan) allt framåt nio-tiden på kvällen - och Solstrålen hade slutat springa runt här hemma - så värkte mina ben och jag var HELT slut både kroppsligen och mentalt sett. Så det fanns ingen ork kvar för blogginlägg...

Förståeligt nog var jag och hundarna väldigt trötta och det blev en låååååång sovmorgon idag.
Vi släpade oss ner till hundgården en stund där hundarna sökte efter godis...



...medan jag satt på bänken och tittade på. De älskar verkligen att söka efter godis och är väldigt fokuserade på mig och uppgiften.


Sedan masade vi oss hemåt igen och resten av dagen har vi mestadels tagit det lugnt på soffan och återhämtat oss från gårdagen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!