Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 21 september 2019

Kvällsvy

Om det inte vore för några träd och lite bebyggelse så har jag solnedgången utanför mitt vardagsrumsfönster varje dag...när solen väl skiner alltså. Detta innebär också att ibland blir himlen väldigt vacker framåt kvällen.
Idag var en sådan kväll...


Jag råkade nämligen slänga en blick mot fönstret och blev förtrollad av den vackra himlen för en stund😍. Och kände mig lyckligt lottad för en kort sekund att få njuta av något så vackert från min egen soffa.

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!