Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 27 mars 2019

Att ha något att se fram emot...

Det har hänt en hel del den sista tiden som gör att jag har mycket jobbig oro och ångest inför framtiden...
Hur ska jag klara mig utan Alfahanen? Hur ska jag ha råd att skaffa nya hundar? Hur ska jag klara mig ekonomiskt sett i framtiden? Tänk om jag drabbas av hälsoproblemen som finns i våran släkt? Hur ska mitt liv bli framöver när jag blir äldre? Kommer jag att kunna leva det liv som jag behöver för att må bra?
Det är bara några av sakerna som jag oroar mig för och som snurrar i skallen hela tiden.
Jag har ju precis lyckats (efter en lång tid av depression mm)  skapa mig ett liv som är värt att leva och nu känns det som om allt det är hotat av saker som händer omkring mig...

Så jag bestämde mig för att skriva en lista här på bloggen på saker jag alltid kan se fram emot och som kan ge mig glädje även i framtiden.

Så länge SVT sänder Vinterstudion så har jag många timmar av härlig vintersport att se fram emot under varje vinterhalvår.
 Att handarbeta ger mig också något att göra och jag känner stolthet när stora handarbetsprojekt blir klara.
Jag har några goda vänner och en underbar syster som jag tycker om att umgås med och förhoppningsvis kommer de att finnas kvar i mitt liv ett bra tag framöver.
Jag har verkligen blivit förtjust i CAL-konceptet, dvs att man tillsammans med andra handarbetsnördar virkar på ett projekt uppdelat i mönsterdelar som publiceras en i taget. Då har man något att se fram emot under en längre tidsperiod. Just nu längtar jag till exempel väldigt mycket till den kommande VÅRKÄNSLOR CAL där mänsterdelarna publiceras en efter en mellan den 1/4 och 12/4. Förhoppningsvis kommer det alltid att finnas många flera härliga CALs att vara med i framöver också.
Det sista på min 'Saker att se fram emot'-lista är sportevenemang på TV. Det kommer definitivt alltid ett nytt ishockey-VM eller fotbolls-EM eller Skidskytte-VM att titta på och fördjupa sig i. Och jag älskar att följa ett långt mästerskap där man kan se alla matcher/tävlingar. Då vet jag att jag ha mycket trevligt att se fram emot under hela det mästerskapet. Och det underlättar VERKLIGEN om man har saker att se fram emot när man ska ta sig ur sängen på morgonen...

Jag hoppas att jag så småningom kan fylla på listan med ännu flera saker att se fram emot; det skulle lindra min oro inför framtiden.

Annie

1 kommentar:

  1. Styrkekramar <3
    vad bra att du letar efter positiva saker!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!