Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 29 mars 2019

En utflykt med Alfahanen

Idag gick jag och Alfahanen till bästa T för filmdate. Tack och lov bor vi nära varann så Alfahanen orkar den promenaden. Både han och Kaxmörten vet så väl när vi ska till T och de har lika bråttom båda två. Fast det går ju långsammare för Alfahanen nu, men så får det vara.


Han får leda oss hela vägen (jag skulle kunna ha ögonbindel och hamna rätt ändå) och stanna och uträtta sina behov och nosa  på spännande fläckar längsefter vägen.

När vi kommer fram får han godsaker av T:s mamma och av T och blir riktigt bortskämd och ompysslad.


När vi äter god frukt och cheese dippers så får han självklart smaka...vilket han mycket väl vet😀.


Det är svårt att avgöra vem som tycker bäst om den här stunden; T eller Alfahanen😉.


Sedan ligger han och sover några timmar på en gosig filt under filmen och innan vi går hem igen så får han så klart lite mer godsaker. Idag tror jag det var leverpastej...😊.

Nu är han trött och har sovit hela kvällen, men jag vet att han är väldigt nöjd (och mätt) efter dagens utflykt vilket är veckans höjdpunkt för en underbar Alfahane❤.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!