Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 1 maj 2017

Stackars Solstrålen

 
När vi vaknade i morse hade Solstrålen ont någonstans. Samma typ av smärta som han får ibland då han skriker till och gnäller när han rör sig och ser helt förstörd ut och bara vill att jag ska ta hand om honom och hjälpa honom. Trots att det har hänt ett antal gånger och ibland lett till ett veterinärsbesök så vet man inte vad det är som gör att han får ont. Och smärtan verkar vara på olika ställen olika gånger. Ungefär som om att en nerv kommer i kläm. Jag vet att han är otroligt smärtkänslig, har missbildade blodkärl och dessutom bara en njure, så antingen är det något fel som hör ihop med de problemen eller så har han ytterligare problem som jag inte vet om.

Tack vare tidigare veterinärsbesök så har jag haft antiinflammatoriska tabletter kvar som jag har kunnat ge honom när han får ont och som brukar hjälpa, men idag fick han den sista tabletten vilket oroar mig. Jag har mååååånga gånger önskat att man kunde köpa en mild värktablett åt hundar utan att gå till veterinären, men så är inte fallet. Och jag vet inte vad som kommer att hända nästa gång han får ont...för det kommer han att få.

Idag blev han snabbt bättre av tabletten, men på eftermiddagen hade han lite ont och var inte helt sig själv. Nu verkar det dock ha gått över för jag har inte hört honom kvida till något mer. Det känns ju skönt eftersom jag får syrrans hundar imorgon och då blir det lite svårare för honom att koppla av och ta det lugnt, i alla fall till början.

Lilla älsklingen <3

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!