Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 9 maj 2017

Jag går och går och går...

Ja, här kämpar jag på och det finns inte speciellt mycket att berätta om och inte speciellt mycket energi över att lägga på bloggen.

En typisk överlevardag just nu ser ut som följer:

Stiger ur sängen vid nio... går tre promenader med hundar...kollapsar i soffan mitt på dagen (efter ytterligare en snabbkissning med två av hundarna) med en virkning för att titta på ishockey men det slutar oftast med att jag slumrar till...två hundpromenader runt 16-tiden...kollapsar i soffan...försöker tänka ut vad jag kan äta till middag utan att behöva lämna soffan...snabbkissning med två av hundarna som inte kan hålla sig...försöker att hålla mig vaken framför tvn tills 22-tiden i alla fall...dagens sista två promenader...äntligen dags för sängen!

Sedan är Kaxmörten inte bra i magen ännu, även om han är pigg och dricker vatten, vilket innebär att jag inte kan ge hundarna några tuggben eller låta dem använda aktiveringsleksaker. ALL aktivering måste ske genom promenader just nu vilket inte är särskilt bra för mina ben. Jag kan inte ens ha balkongdörren öppen så att de kan sitta och spana eftersom det är så kallt att det till och med har snöat idag...Önskar jag kunde aktivera hundarna genom att låta dem städa eller diska, för det ligger jag verkligen efter med tyvärr!

Dessutom har jag fått mensen just nu med en molnande magvärk mm vilket inte gör den här veckan lättare varken för kroppen eller själen.

Annie

1 kommentar:

  1. Låter inte som en bra dag. Hoppas att allt ordnar sig!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!