Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 7 maj 2017

Kaxmörten...

...känner sig tyvärr fortfarande lite 'risig i kistan' som Anders Bagge säger i hans underbara tv-program 'Bagges hemlösa hundar'.
Jag känner mig lite orolig måste jag erkänna, men eftersom jag numera har en del erfarenhet av sjuka hundar så har jag i alla fall konstaterat att han inte har någon feber och verkar relativt ok förutom magen.
Han får magmedicin och sedan får vi avvakta och se vad som händer. Man känner sig så maktlös när ens underbara fyrbenta älskling är krasslig.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!