Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 12 maj 2017

Jag var SÅÅ deppig...

...för ett par dagar sedan när jag såg Washington Capitals åka ut IGEN! Hela matchen var en ren plåga, och jag var så nervös och spänd att jag var tvungen att ta några pauser. Det känns extra tungt eftersom Washington är tvungna att byta ut en del av spelarna efter den här säsongen; de har inte råd att förnya alla stjärnors kontrakt. Man har ju ett lönetak i NHL... Å andra sidan vet man aldrig vilken typ av lag som vinner Stanley Cap, och de två största stjärnorna Nicklas Bäckström och Alexander Ovechkin kommer i alla fall att vara kvar i Washington Capitals.


Men idag är jag desto gladare när det är klart att Nicklas Bäckström kommer till ishockey-VM!!! Det trodde jag aldrig!!! Antagligen hjälpte det att världsmålvakten Henrik Lundqvist redan hade tackat JA till att komma och vakta det svenska målet i de avslutande matcherna.
Nu får jag se Nicklas Bäckström ännu mer den här säsongen, och jag hoppas att Sverige går långt i turneringen så att jag kan se honom spela så länge som möjligt! Näst sista gruppspelsmatchen spelas ju på söndag; sedan är det utslagningsmatcher.

Heja Sverige!!!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!