Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 24 maj 2017

Min lustigkurre

Jag vet aldrig vad min lilla Solstråle ska hitta på:) De andra två hundarna gör nästan aldrig något 'annorlunda' eller ovanligt, och det känns som om jag känner dem utan och innan.

Solstrålen känner jag också mycket väl, men hans hjärna fungerar lite annorlunda och han får helt plötsligt infall att göra knäppa saker; saker som får en att undra vad han egentligen tänker...?

Häromkvällen fick han plötsligt för sig att krypa in bakom vardagsrumsdörren och lägga sig...???


Okeeej..???
Jag har ingen aning om varför han helt plötsligt skulle ligga där...? Så vitt jag vet har han aldrig legat där förut (jag är ju med hundarna dygnet runt så jag borde veta:D) Det såg lite roligt ut måste jag erkänna; som det så ofta gör när Solstrålen är i farten!


Dock kan jag berätta att han låg inte kvar där så länge, så tydligen var det inte ett så bra ställe i slutändan...:)
Han är en riktig liten knasboll och får mig att skratta varje dag, hur dåligt jag än mår.
Min värld skulle vara mycket tråkigare utan hans dagliga påhitt:)

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!