Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 9 juli 2016

Vilken skön lördag!

Åh vilken skön lördag jag har haft! Jag har mestadels suttit i soffan och virkat samtidigt som jag har tittat på sport på tvn! Så avkopplande, och jag fick massor av virkning gjort också:))

Först gjorde jag klart ett fodral till min Iphone. Jag ska ut och resa på måndag och behöver ett nytt skydd till telefonen eftersom jag har slitit ut det broderade skal jag hade. Jag har virkat det helt på fri hand utan beskrivning (förutom prästkrageblommorna vars mönster kommer från min favoritvirkblogg BAUTAWITCH).

 
Jag har dessutom virkat speciella hål för hörluraruttaget och laddaruttaget och satt dit en knapp så att jag kan stänga fodralet ordentligt.


Dessutom är prästkrageblommorna lite 'bulliga' och 'puffiga' vilket innebär att telefonen blir lite extra skyddad:)

Sedan har jag virkat klart del 2 på en mysterievirkning, där varje del släpps ut med 5 dagars mellanrum.


Början på det här fina virkmönstret kan du hitta HÄR. Jag ser fram emot måndag när nästa del kommer:)))

Självklart hade jag jättegulligt sällskap i soffan:)


Nu håller jag på att virka flera färgglada prästkragerutor...


...som jag ska virka en liten förvaringspåse av. Jag vill nämligen ha ett ställe där jag kan ha ALLA mina Iphone-grejor så att jag lätt kan hålla reda på dem. Man är ju verkligen beroende av sin teknik nuförtiden:)

Annie

1 kommentar:

  1. Underbart att du äntligen fick tid för ditt virkande!! Så fint... och så produktiv du är!! :)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!