Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 29 juli 2016

Huset fullt av hundar - dag 5...

Idag fick kameran vila, men det var väl det enda som vilade...

På morgonen gick jag först till hundgården med Shiba, Vicky och Solstrålen, och vi passade också på att träffa en hundkompis i hundgården. Lilla Vicky passade också på att rulla i något illadoftande vilket gjorde mig något mindre lycklig...
Sedan gick jag till hundgården med Solstrålen, Alfahanen och Kaxmörten så att de fick leka med en annan hundkompis.
Efter hundgårdsbesöken försökte jag tvätta av den 'väldoftande' Vicky, men jag insåg att jag antagligen behöver slänga in henne i duschen...suck!
Sedan hade jag faktiskt tillfälle att sitta ner en stund och virka lite... och klippa lite hundklor...innan det var dags att cykla iväg och mata svågerns fiskar och plocka hallon i deras trädgård.

När jag kom hem ifrån syrrans bostad var det dags för nästa promenad och den här gången tog jag med Vicky, Kaxmörten och Solstrålen. Shiba var INTE glad att stanna kvar hemma hos mig - vilket jag hörde i trapphuset när jag gick... Men Shiba visste inte att hon sedan skulle följa med mig, Solstrålen och Alfahanen till hundgården IGEN (tredje gången för mig idag) för att leka med ytterligare en kompis:) Och den här gången var det Vickys tur att klaga på att hon fick vara kvar hemma...

När jag äntligen kom hem igen efter kl 20 så bakade jag en hallonkaka med marängtäcke och använde färska hallon som jag plockade hos syrran, och fixade lite mat till mig själv OCH kunde sitta i soffan och virka lite till...! 

Nu är det bara mat och kvällspromenader kvar på den här dagen...

Annie

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!