Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 21 juli 2016

Sötnos!

Ibland är mina fyrbenta sötnosar bara sååå söta att jag bara mååååste ta fram kameran och ta ett (eller flera) kort för att föreviga all denna söthet:)

Så var fallet i morse när jag såg hur söt lilla Solstrålen var där han hade lagt sig till rätta i min säng bland kuddar, filtar och täcke...!

Åhhh, mitt hjärta smälter när jag tittar på denna lilla sötnos som älskar att ligga bekvämt i
mattes säng eller på mattes sköna soffa!
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Ja, såna bilder blir man helt varm i hjärtat av! Sötnosen!!

    SvaraRadera
  2. Så är jag också med mina katter och det ser ju så gosigt ut när de sover, jag har hur många foton som helst på mina sötsovande katter :)
    SV: Sidorna med foton sätter jag in i album till barnen, jag scrappar några foton från varje år till dem. Det blev fler foton när de var små än nu när de är stora och har egna intressen. Alla barnen har sina egna album så det blir minnen till dem. Typ som sådana böcker "mitt första år" fast jag gör tills de tar studenten.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!