Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 14 juli 2016

Försöker landa..

Idag var jag och hundarna över till syrran och syskonbarnen en sväng. Jag bakade kladdkaka och blåbärskaka som jag tog med, och sedan kopplade vi av med att titta på en film och lite sommar-Ernst och Viktoriadagen.
Jag har inte riktigt kommit in i mina dagliga rutiner än eftersom jag fortfarande känner det som att jag delvis är kvar på båten och har inte riktigt landat efter mina underbara dagar. Men de närmaste dagarna har jag inget planerat så det blir väl de vanliga promenaderna, virkning i soffan och Midsomer murders på tv...det borde få mig tillbaka till mina rutiner och den trivsamma vardagskänslan.

Annie

1 kommentar:

  1. Tids nog hunner du komma in i vardagslunken igen. Det är helt okej att vara lite "semesterlullig" ett tag ��

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!