Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 3 juli 2016

The End

Ja, så var då den isländska framgångssagan slut i fotbolls-EM...
De förlorade i kvartfinalen mot hemmanationen Frankrike med 2-5. Men de försvann ut ur turneringen med flaggan i topp vilket var underbart att se:)

Nu är det Portugal mot Wales i den ena semifinalen, och Frankrike mot Tyskland i den andra semifinalen. Själv håller jag på Wales som har spelat underhållande fotboll hela vägen genom turneringen.

På onsdag är det dags för nya svenska idrottsmän och kvinnor att tävla i Europamästerskapen i friidrott! Det ser jag fram emot:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!