Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 8 juli 2016

Just nu...

...känner jag mig totalt slutkörd! Efter ett antal nätter med dålig sömn på grund av Kaxmörten, och även Alfahanen de senaste dagarna, så är jag bara sååå trött. Idag var jag trött redan när jag klev ur sängen, och sedan har det känts som om allt jag har gjort har gått i slow-motion hela dagen... Och sedan har det också varit fullt upp i dag så jag kunde aldrig lägga mig och sova en stund. Jag hade nämligen sedan tidigare bjudit in ett par hundar och deras trevliga hundägare på eftermiddagen, och då var jag ju förstås tvungen att städa igen efter att Solstrålen hade haft ut alla leksaker/tuggis över hela lilla vrån. Och så bakade jag lite innan de kom också. Efter fikat - som var trevligt förstås - så gick jag och en av dem ner till hundgården och så satt vi där i en timma medan alla våra sex hundar umgicks tillsammans. Sedan kom jag hem och då hade jag bokat tvättstugan...vilket jag inte ALLS var sugen på, men jag ska åka bort några dagar nästa vecka och behöver lite rena kläder och jag ville definitivt ha helgen fri från måsten så då var det bara idag kvar...

Tröttheten har också gjort att jag har haft noll tålamod med hundarna, och jag tror inte att jag någonsin har varit så irriterad på Kaxmörten förut. Hans gnällande och vankande och oro de senaste dagarna har verkligen tärt på mig den här gången... men så har han aldrig varit så dryg förut heller. Jag vet att det inte är hans fel, men när matte är trött så hjälper den vetskapen inte.

Nu ikväll har han i alla fall legat och sovit, tack och lov...

Att det kan vara såååå skönt att se honom koppla av och ligga och sova i soffan
som vanligt:)
 
...och jag hoppas att det betyder att det börjar vända nu och pälsklingarna återgår till sina vanliga beteenden. Framför allt hoppas jag att det betyder att jag kan få en RIKTIGT GOD NATTS SÖMN!
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Hoppas att det blev mer sömn inatt!!!!! Sömnbrist påverkar en ju så otroligt mycket ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Speciellt när man redan har problem med sömnen som det är!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!