Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 10 maj 2016

Sommarmat

Idag blev det en av mina favoritsallader till middag:


Tomat, gurka, fetaost och örtkrydda! Såå gott!
En av mina favoritsaker med sommarhalvåret är alla billiga grönsaker som man kan köpa och alla goda sallader jag har råd att göra!
Just nu går jag och väntar på att auberginen ska bli lite billigare; jag längtar efter att göra min bön/rostade grönsaker/fetaost-sallad:) När det är så varmt som det har varit den senaste tiden blir jag såå sugen på lätta sallader, frukt och glass - all annan mat göra sig icke besvär...!

Annie

2 kommentarer:

  1. Du skulle ha varit med förra veckan. Vi hade ju all inclusive.. i Grekland... det fanns fetaost frukost, lunch och middag och en massa fräscha grönsaker och frukter! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad gott!!! Frukterna brukar ju vara sååå goda utomlands! Jag brukade köpa en massa (tjänade mera då) goda frukter och grönsaker när jag bodde i England.

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!