Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 7 maj 2016

'Ny' dator och mera virkning...

Tack vare min underbara vän Bästa T och hennes familj, så har jag nu fått en 'ny' begagnad laptop som jag håller på att bekanta mig med. Eftersom jag inte direkt är ett datasnille så känns det som om den processen går i snigelfart, men jag är bara såååå tacksam till Bästa T:s familj att jag just nu slipper lägga ut flera tusen kronor (som jag inte har) på en ny dator.
Det finns verkligen underbara människor i den här världen och jag är så tacksam att en del av dem finns i min närhet!

Samtidigt som den här datorn och jag har bekantat oss med varandra så har jag också virkat vidare. Dels gjorde jag klar min nya underbart färgglada grytlapp...

 
..som är gjord efter ett mönster på mormorsrutor med sippor som finns på virkbloggen Bautawitch.
 
Jag har också virkat små dekorationshjärtan...
 
 
...vars mönster också finns på Bautawitch. Jag planerar att göra ett antal olika små hjärtan i mina favoritfärger och hänga upp i vardagsrummet:) Visst är de söta??
 
Annie
 
 


2 kommentarer:

  1. Grattis till datorn!!! Jobbigt att vara utan. Underbart med goda vänner som ksn hjälpa till när det behövs.

    SvaraRadera
  2. Ja, de har verkligen räddat mig! Jag vill ju försöka dra NER på mina kostnader - hur nu det omöjliga ska gå till?! - inte ha ännu en avbetalning...

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!