Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 30 maj 2016

Glödande virknål..!

Just nu har jag en sådan otrolig lust att virka! Idag har jag tvättat och varit i hundgården med hundar men allt det har förskjutits långt bak i skallen för allt jag kan tänka på är virkning och så fort jag inte var i tvättstugan eller ute med hundar så satt jag i soffan och virkade.

Idag var det glasunderlägg som skapades. Några stilrena VITA...

 
 ...och några mer färgglada...


Nu börjar det bli sent och jag borde tänka på att gå och lägga mig men det är himla svårt att slita mig från virknålen just nu. Fast jag klagar inte; det är så många kvällar som jag har gått och lagt mig tidigt för att jag varit deppad och bara vill somna ifrån all skit...

I morgon har jag bara hundpromenader inbokade så då kan jag virka mycket....fast jag borde dammsuga vilket jag valde bort idag eftersom virkningen kändes viktigare:) Det gäller att ha rätt prioriteringar, eller hur?!

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!