Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 3 maj 2016

En typisk kvällsstund hos oss...


Jag virkar och tittar på Stanley Cup-ishockeyn med en värmefilt över benen. (Ja, jag vet att det är maj månad men mina fötter blir väldigt lätt kalla.)

Kaxmörten ligger begravd bland filtarna brevid soffan, medan Solstrålen ligger och tuggar tuggben på mina ben. I Solstrålens värld smakar tuggben mycket   bättre om man kan ligga på en människa medan man tuggar😊.

I Stanley Cup är det kämpigt för Washington Capitals. De har förlorat de senaste två matcherna och ligger nu under med 1-2 i matcher... Jag har en dålig känsla och befarar att de återigen kommer att misslyckas med att ta sig vidare från andra omgången...! Även om det bara är 8 lag kvar i slutspelet så skulle det vara ett stort misslyckande att åka ut nu.
Men jag hoppas att jag har fel.

Min gamla dator verkar tyvärr ha tackat för sig så jag kommer nog att få använda min telefon de närmaste dagarna när jag ska blogga...

Annie

1 kommentar:

  1. Vilket myspys! Jag saknar mina hundar så det gör ont i hjärtat (även att Alva och jag har det bra på vår resa) men på söndag kväll får jag träffa dem!!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!