Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 5 maj 2016

Det verkar gå...

...åt helvete för Washington Capitals, och det gör mig så ledsen... Nu har de förlorat den fjärde matchen i övertid och ligger under med 1-3 i matcher. Förlorar de nästa match på lördag så är det över för mitt favoritlag.

Det enda bra med ett sådant hemskt scenario skulle vara om någon av de tre svenskarna i laget skulle vara villig att sedan komma till VM-turneringen i Ryssland som börjar imorgon. Dock skulle det förvåna mig väldigt mycket om Nicklas Bäckström skulle tacka ja till VM. Förra gången han spelade i Ryssland blev han anklagad för doping och missade OS-finalen och det kan ju inte vara trevliga minnen för honom. Men även om han inte skulle komma, så är både Andre Burakowski och Marcus Johansson så bra att de skulle vara stjärnor i det svenska ishockey landslaget.

Nåväl, vi får se vad som händer i Washington på lördag ...och hur Sveriges första match i VM går i morgon...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!