Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 20 juni 2016

Ja må jag leva...!

Jaha, då är man 46 år ung...! Men någonstans måste det ha blivit fel i årtalen för jag kan ju omöjligt vara äldre än 26....???

Hur det än är med min ålder...så är jag väldigt tacksam att jag har så många fina människor i mitt liv som har tagit sig tid att gratulera och fira mig i år (på min 26-års dag)! Det värmer verkligen i ett hjärta som många gånger kan känna sig ganska ensamt..! Och ett hjärta som dessutom många gånger har firat födelsedagar i ensamhet utomlands...

Så hur har jag spenderat min födelsedag i år då?

Jo, på morgonen gick jag och hundarna en promenad (eftersom hundgården var upptagen) och sedan gick jag och Alfahanen en promenad med Alfahanens bästa vän. På vägen hem passade Alfahanen på att njuta av det vackra vädret...


...samt ta sig ett litet dop i en lerpöl!
 


Sedan hade vi bokat in en filmdate hos Bästa T och självklart fick både hundar...
 
 
...och människor njuta av lite godsaker!

 
Vi tittade på Jurassic World medan hundarna låg och myste.


Jag virkade på mitt senaste virkprojekt vilket är den här grytlappen med prästkragerutor från www.bautawitch.se .


Så här kommer baksidan på grytlappen se ut:


När jag kom hem så gick jag och hundarna till hundgården en sväng med en hundkompis innan jag bakade en av mina favoritkakor, marängsnittar:


Jag städade också lite snabbt hemma...

 
...eftersom en av mina bästa vänner P (vi har varit vänner i nästan 30 år!) skulle titta in på födelsedagskvällsfika. Jag hann också med att sätta upp mygg/flugnät vid balkongdörren. Jag vill nämligen att hundarna ska kunna vara på balkongen utan att jag får in 100-tals flugor i lägenheten samtidigt. Men nu är det vara fixat:)

Sedan dök P upp och jag fick jättefina Body Shop produkter i present:)

 
Inte fel med lite extra skönhetslyx i tillvaron!
 
Sedan fikade vi och då var det dags för dagens andra (!) Pavlova med färska jordgubbar:)
 

Efter fikat gick vi en promenad tillsammans med hundarna (innan P skulle hem till sina barn) och ett par timmar med en riktig god vän kändes som ett väldigt trevligt slut på mitt födelsedagsfirande!

Annie

5 kommentarer:

 1. Det låter som en fun födelsedag!! Det är du värd. Fina prästkragar förresten!!'

  SvaraRadera
 2. Fin..! Menade inte fun..

  SvaraRadera
 3. Det låter som en trevlig födelsedag, stort grattis i efterskott!!
  Fin grytlapp.

  SvaraRadera
 4. Hejsan, bara jag igen. Ville bara berätta att jag testar en ny blogg till mina vardagsinlägg men har kvar den gamla till scrappingen.

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott! Vilka fina prästkragerutor!

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!