Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 4 juni 2016

En lördag hos mormor❤️

Idag har det varit en lugn och skön dag med mormor.

På förmiddagen gick vi och handlade i lugn och ro eftersom mormor hade med sin rullator Karl-Oskar😃. Sedan blev det en annan av mina favoriträtter till lunch; mormors biff stroganoff😃. Jag har förr i tiden försökt hjälpa mormor i köket- det känns liksom fel att jag som är 40 år yngre ska sitta och rulla tummarna (eller virka) medan hon gör allt. Men jag har märkt att hon bara blir stressad av 'hjälp' och hellre fixar saker i sin egen takt. Men jag har i alla fall kunnat hjälpa henne att byta gardiner, och imorgon tänkte jag dammsuga åt henne, vad hon än säger😃.

På eftermiddagen kom pappa förbi på fika vilket var jättetrevlig! Vi bor ju inte i samma stad och ses inte så mycket som jag skulle vilja, så det var kul att han hade tid att titta förbi - snacka om kvalitetstid med två väldigt viktiga personer i mitt liv❤️!

Under dagen satt jag och virkade på en färgglad duk...


...som jag skulle ha till min hall. Dock märkte jag att mormor tyckte den var 'Åh så fin!' flera gånger, så det slutade med att jag bestämde mig för att ge den till henne. Jag vet att den kommer bli uppskattad hos mormor som älskar dukar, och jag hade nog med garn att göra en till likadan till mig själv. Det känns kul att veta att mormor och jag kommer att ha likadana dukar liggande i våra respektive hem😃!

Jag har pratat med mamma och syrran också ett par gånger idag och hundarna mår bra, så allt som allt har det varit en riktigt bra dag med min älskade mormor!

Annie

1 kommentar:

  1. Det var jättetrevligt att träffa dig men också att träffa mormor.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!