Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 27 juni 2016

Dagens skräll!


Ikväll har jag sett Islands fotbollslandslag slå ut fotbollsnationen England ur fotbolls-EM och det känns riktigt gött! Nu är Island i kvartsfinal, vilket ingen kunde ha tippat innan turneringen startade.

Efter att ha bott i England i så många år så borde jag kanske ha hejat på England, men i detta fall känner jag mig mer som en islänning:) England har alltid haft en tendens att överdriva sin egen förmåga - speciellt i fotboll - så det var ganska tillfredställande att se dem förlora mot ett sådant underbart lag som Island! Speciellt när England var alldeles för självsäkra och inte ens kunde föreställa sig att förlora mot ett sådant litet land...som om det har något med saken att göra.

 
Efter att ha sett Sverige åka ut ur EM utan att ha vunnit någon match eller ens ha gjort ett riktigt mål,
så känns det underbart att få följa detta landslag som visar att ibland är det som verkar omöjligt faktiskt möjligt. Och vem gillar inte en framgångssaga och feel-good story?!
 
Annie

1 kommentar:

  1. Jag har så svårt att förstå detta engagemang *skrattar*

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!