Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 2 december 2016

Julbak och julklappar

Idag har jag bakat vörtbröd till lilla julafton och lussebullar till mig själv. Jag ÄLSKAR mina lussebullar och äter nog c:a 2-3 stycken varje dag. Dessutom ger jag syrrans familj en påse lussebullar då och då, vilket innebär att jag bakar nog lussebullar ungefär en gång varannan vecka under julperioden!

Dessutom har jag som vanligt fixat med julklappar. Jag har ganska bra koll på vad som ska göras klart, men om jag hinner med allt är en annan historia... Men idag blev jag i alla fall klar med en julklapp som jag har haft på gång ganska länge så det känns skönt. Jag ska nämligen träffa en god vän i helgen och då vill jag ha hennes julklappar klara eftersom vi inte kommer att ses något mer innan jul. Känns skönt att kunna bocka av det på listan av allt jag vill hinna göra innan jul...:)

Alfahanen njuter av den lilla snön som ligger på marken...
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!