Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 5 december 2016

Jobbig dag

Det har varit en tuff dag. Jag har haft magvärk hela dagen på grund av stress, vilket innebär att så fort jag äter så får jag mer magvärk... Det enda som inte ger mig magvärk är frukt.
Trots magvärken har jag tvättat på eftermiddagen men det var riktigt kämpigt. Jag hade tänkt att städa också men det fanns inte någon ork eller energi kvar till det. Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan och handarbeta och titta på tv i några timmar innan jag går och lägger mig...och hoppas, hoppas, hoppas att jag har mindre magvärk imorgon...

Medan jag slet med tvätten så lade sig Solstrålen i min kista för att
sova...Ibland kan jag verkligen undra var han får sina idéer ifrån?!
Det gav mig i alla fall dagens skratt:)
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!