Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 3 december 2016

Fullt upp...

...är det den här första helgen i december! Idag har vi haft julklappsspel hos mamma och imorgon ska jag umgås med en god vän:) Jag ska skriva lite längre om julklappsspelet men det får bli i morgon för nu är det sent och jag har lite julklappar att slå in till min vän och sedan måste jag gå och lägga mig för hon kommer och hämtar mig tidigt i morgon och innan dess måste jag dessutom ut med hundarna...!
Ja, ni hör ju....inte mycket tid över för handarbete den här helgen...:)
Hoppas ni får en trevlig Andra Advent!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!