Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 2 april 2022

Veckan som gått

Nu i veckan firades Nicklas Bäckström (med familj) lite extra i Washington Capitals. Han har nämligen gjort 1000 poäng för sin klubb!!! Det innebär att han ligger på andra plats efter Alexander Ovechkin i klubbens historia. Han har dessutom gjort allra flest assist i klubbens historia. Han är den 93:e spelaren i NHLs historia som når 1000 poäng och bara den 6:e svenska spelaren i NHLs historia som når den milstolpen så det är ett STORT ögonblick i en spelares karriär.

Dagen till ära delade man också ut plastäpplen som minne till alla åskådarna i arenan.

Bäckströms kväll blev fullbordad när de vann matchen, men kvällens höjdpunkt för många var nog när han gjorde ett mål och alla i arenan blev helt lyriska och många kastade in sina plastäpplen på isen😁. Med en arena som tar 18000 åskådare blev det en hel del röda äpplen och det blev en 5-minuters paus medan alla spelarna fick hjälpa till att samla ihop röda äpplen😂.


Det var bland det roligaste och sjukaste jag har sett när det gäller ishockeyhyllningar och det var många leenden bland spelare och åskådare. Efter matchen blev Bäckström sedan firad av sina lagkamrater genom ett bombardemang av plastäpplen i omklädningsrummet😂! 

På tal om ishockey så blir det mycket ishockey framöver för oss ishockeyfans och jag noterar alla datum för att veta vad jag har att se fram emot de närmaste månaderna! I början på maj är den sista landslagsturneringen innan VM börjar och då börjar vi se vilka NHL-spelare som kommer att förstärka Tre Kronor. 


Häromdagen slet jag med tvätt och städning här hemma och som vanligt är Solstrålen mitt i tvättpåsarna och redo att hjälpa till😂😍.

Dagen efter tvättstugan såg vi alla ut så här...

Som vanligt har vi tränat; både sjukgymnastik för Solstrålen och 'vanlig' klickerträning. 
Och så avslutar vi alltid träningsstunden med att ligga still medan man har smaskigt godis på tassarna... plus att man dessutom måste slicka sig om munnen innan man får ta godiset😋. Duktiga killar💝.

Förra veckan var det varmt och vår i luften...och nu har vi fått snö igen. Även om jag i normala fall gillar snö, så blev jag inte så glad häromdagen när jag såg snön falla. Nu vill jag ha vår och lite lagom värme så vi kan njuta av våra långpromenader. Dock får jag nog vänta några veckor till verkar det som. 

Tog lite närbilder av Solstrålen häromdagen. Min gamla busunge som bara blir vitare och vitare för varje dag som går...

Blev klar med detta julprojekt i veckan och firade det genom att skriva om projektet på min KORSSTYGNSBLOGG. Det är verkligen en härlig känsla när man blir klar med ett projekt och kan känna sig riktigt stolt över vad man har skapat!

Jag trodde att jag visste vilket projekt jag skulle börja på sedan, men nu håller jag på och velar som vanligt😜. Kanske blir det denna tavla istället som jag har haft på min mentala att-brodera lista ett tag. Det står på mönstret att den ska c:a 25 timmar att brodera, men jag vet att det kommer att ta minst 50 timmar för mig. Men jag har i alla fall de flesta färgerna... Jag tror att jag ska ägna några timmar ikväll åt att brodera rutnätslinjer på väven så får vi se om jag har ändrat mig när jag är klar...🙈😂.


1 kommentar:

  1. Vilket fint firande det blev för hockeyspelarande. Jag kan tänka mig att det blev många äpplen.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!