Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 15 mars 2018

Vårkänslor🌷🌷🌷

Jag har TIDIGARE berättat om fotografen Jonna Jinton som bor uppe i norra Sverige och driver en underbar BLOGG där hon berättar om sitt liv och lägger upp och säljer fantastiska naturbilder mm. Hon har som alla oss andra här i Sverige börjat längta efter våren, och har därför lagt upp den här härliga videon...


...på hennes hemsida och på YOUTUBE. Den är alldeles, alldeles underbar😁😁😁!

Mitt egna lilla vårtecken här hemma är att jag har satt upp en fönsterlampa som jag beställde av min syster...


Det syns inte här men den är gjord av lila papper och ser jättefin ut i fönstret.


Nu ska jag bara få upp matchande gardiner... Allt går på halvfart här hemma just nu så vi får se om vårgardinerna kommer på plats i morgon...

Efter några dagar utan virkning har jag i alla fall kommit igång lite grann med virknålen igen. Jag grävde fram ett 'gammalt' projekt och dess glada vårfärger kändes inspirerande och mönstret är lättvirkat men trevligt😊.


Få se om jag kan får till några flera färgglada rutor under helgen...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!