Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 17 mars 2018

Fin vårvinterdag🌞!

Idag sken vårvinter-solen från en klarblå himmel, så på förmiddagen gick vi ner till hundgården så att hundarna kunde få nosa runt på egen hand i solskenet. Med så vackert väder var jag ju förstås tvungen att ta lite kort på mina sötnosar...


När vi kom hem blev det lite lek med aktiveringsleksaker...


...innan det var dags för att koppla av i soffan. 


Jag kan erkänna att trots att jag älskar vintern och är en vintermänniska, så längtar jag faktiskt efter vår och lite värme nu, så att jag kan öppna balkongdörren och låta hundarna ligga på balkongen och spana🌞! Det är ett riktigt vårtecken för mig.

Vad är ett vårtecken för dig?

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!