Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 17 december 2017

Skööön dag i soffan!

Det var många dagar sedan jag kunde ta det så lugnt som jag har gjort idag. Jag har tittat på sport, på lite serier som jag inte har hunnit med att se de senaste veckorna och på en julfilm samtidigt som jag har virkat på lite olika projekt som jag har haft liggande. Jag har känt mig ganska trött efter allt som har varit men inte så trött så att jag inte har kunnat fungera.

Nu har jag skrivit en lista på det som jag vill hinna med innan den 23:e då vårat riktiga julfirande börjar, och även fast det står en hel del på den listan så är det mest saker som jag VILL hinna - lite julgodis mm - och inte saker som jag MÅSTE hinna och då känns det inte lika betungande. Och det mesta är trevliga saker som jag kommer att blanda med lite virkning och julfilmstittande så jag ser fram emot den kommande juliga veckan🎄🎅🎄!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!