Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 17 december 2017

Skööön dag i soffan!

Det var många dagar sedan jag kunde ta det så lugnt som jag har gjort idag. Jag har tittat på sport, på lite serier som jag inte har hunnit med att se de senaste veckorna och på en julfilm samtidigt som jag har virkat på lite olika projekt som jag har haft liggande. Jag har känt mig ganska trött efter allt som har varit men inte så trött så att jag inte har kunnat fungera.

Nu har jag skrivit en lista på det som jag vill hinna med innan den 23:e då vårat riktiga julfirande börjar, och även fast det står en hel del på den listan så är det mest saker som jag VILL hinna - lite julgodis mm - och inte saker som jag MÅSTE hinna och då känns det inte lika betungande. Och det mesta är trevliga saker som jag kommer att blanda med lite virkning och julfilmstittande så jag ser fram emot den kommande juliga veckan🎄🎅🎄!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!