Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 20 december 2017

Kanske är jag knäpp...

...men jag älskar att julhandla och trängas med människor i affärerna den här tiden på året! Det är ju så mysigt att vi alla har ett gemensamt mål; att få fira en fin jul med människor vi älskar. Man går där i affären och funderar på vad man vill ha för mat för att ens egen jul ska få den där magiska känslan, i allla fall när man äter under juldagarna😉.

Jag har nu inhandlat de tuggis som jag tror att hundarna kommer att gilla mest under julen. För min egen del så är julen också räddad eftersom Lidl äntligen hade fått in min favoritfrukt till julen......LITCHES!!! För mig är frukten minst lika viktig till julen som julgodiset och en jul utan de supergoda litche-frukterna vill jag inte ens föreställa mig.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!