Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 18 mars 2022

Tulpaner, tulpaner och mera tulpaner🌷🌷🌷

 Här kommer lite bilder på mitt vårpyntade och färgglada lilla hem💝.
Som jag nämnde tidigare så köpte jag två paket vårgardiner på rea på Rusta häromveckan. Jag blev förtjust i de färgglada tulpangardinerna så fort jag såg dem i affären så när de sedan var på erbjudande var jag bara tvungen att slå till. 
Och tack vare min symaskin så kunde jag se till att gardinerna räckte riktigt långt. Jag köpte en gardinkappa till köket, men jag behövde bara halva längden och kunde använda den andra delen till andra projekt som brickband tex. 


När jag ändå hade kameran framme i köket tog jag en bild på min fina vår/julkaktus som precis ska slå ut😍.


Jag köpte ett gardinpar till vardagsrumsfönstret också, men där ville jag bara ha panelgardiner så jag delade ena gardinen i två smala längder vilket blev perfekt. 

Med en gardinlängd över så kunde jag dessutom sy en kudde till soffan och två sittöverdrag till sittpallen i hallen


Kände mig oförskämt nöjd med att ha köpt ett par vardagsrumsgardiner och en gardinkappa för sammanlagt c:a 175 kr, som sedan räckte till en köksgardin, två panelgardiner, brickband, ett köksskynke, en soffkudde och två sittöverdrag. Det känns verkligen som om jag fick valuta för pengarna!


På soffbordet och matbordet dekorerade jag med virkade bordslöpare och de superfina tulpanerna som syrran har gjort.


Slutligen piffade jag till den lilla tavellisten i hallen med en rosa bukett ljung med belysning från Rust,a och en extra fin konstgjord blomstergirlang som jag fyndade på IKEA för något år sedan. 


Om några veckor ska jag ta fram lite påskpynt också. 
Förra året blev det väldigt lite vårpynt här hemma, men i år känns det helt rätt och väldig välbehövligt.

3 kommentarer:

  1. Everything looks beautiful!

    SvaraRadera
  2. Vilket fynd de där gardinerna var! Så fint det blev!

    SvaraRadera
  3. Jag blev visdt publicerad som Unknown, så knasigt!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!