Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 15 mars 2022

Finaste vårpyntet

 Den här våren har jag haft en sådan stark känsla av att jag måste göra extra fint här hemma och omge mig med glada vårfärger. Det behövs verkligen i dessa oroliga tider.

Så, jag besökte Rusta och fyndade lite vårgardiner på rean. Sedan tittade jag efter några billiga konstgjorda blommor som jag kunde dekorera med men hittade inget som var värt att lägga pengar på. Och inte har jag råd att köpa färska tulpaner varje vecka heller. Men så kom jag på att jag har ju världens mest kreativa syster som kan göra mycket fina saker😁💝...så jag frågade henne om hon kunde tänka sig att göra lite fina pappersblommor åt mig🙏?? Eller lite var väl kanske inte helt rätt... Jag hade planer på att sprida ut dem över hela min lilla vrå så det behöves ganska många egentligen🙈😉. Turligt nog hade jag fått papper i julklapp av mamma som kunde användas till blommorna...och turligt nog för mig så kunde syrran också tänka sig att hjälpa mig💛💚💜.

Jag gav henne fria händer eftersom jag vet att hon alltid gör snygga saker, och igår, efter en dryg vecka, fick jag hem en låda full av dessa otroligt fina papperstulpaner!!! Behöver jag säga att jag är sjukt nöjd och att blommorna blev ännu bättre än jag hade föreställt mig! Men så brukar det bli om man får något av syrran; hon är så himla duktig.

För övrigt har syrran numera en egen Youtube kanal The Pink Lady DIY där hon varje vecka lägger upp filmer på hennes pyssel mm, och där finns bland annat en instruktionsfilm på hur man gör dessa tulpaner och lite annat smått och gott.

I morgon ska jag tvätta och städa här hemma, samt lägga ut lite vårdukar på borden och dekorera med mina fina färgglada tulpaner. Sedan är vi SÅÅ redo för våren!

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!