Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 8 januari 2017

Min katt...

Våran rutin varje morgon här i Våran Lilla Vrå är att jag går och gör mig i ordning i badrummet medan hundarna ligger kvar och slappar i sovrummet, och då ofta i min säng. Så även idag. Skillnaden var att när jag kom in i sovrummet igen kunde jag bara se TVÅ hundar... Kaxmörten var försvunnen. Medan jag funderade på om han var under sängen, så såg jag en svag skugga bakom gardinen...? Alltså mellan gardinen och fönstret där det bara finns en smal fönsterbräda.
Näää...du skojar...!


VAD GÖR DU KAXMÖRTEN?!

Mycket riktigt, där sitter han på fönsterbrädan!!! Det har han ALDRIG gjort förut vad jag vet!
Han står ofta och spanar ut genom fönstret men då har han alla fyra tassarna på fåtöljen som står under fönstret...!


Om jag får gissa så är anledningen till denna nya utsiktsplats är att det finns ett antal snygga fyrbenta tikar som löper i våran omgivning och som luktar SUUUPERGOOOTTT och då blir ju som ni vet mina grabbar helt tossiga! Jag hoppas dock att han inte använder den här platsen så ofta; även om han tror att han är smidig som en katt så vet jag annorlunda...
Men vad jag är glad att jag har mina pälsklingar som ger mig kärlek och får mig att le varje dag!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!