Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 8 april 2021

Kaxmörten har ordet...

 När matte försvann in på toan nu på kvällen så passade jag på att sno hennes filt. Hon behövde den ju ändå inte. Och jag behövde den definitivt. EN virkad filt räcker inte om man ska bädda ordenligt.


Tyvärr var hon inte borta så länge som jag trodde...och sedan var hon oförskämd nog att vilja ha tillbaka sin filt😒. När kommer hon förstå att man behöver TVÅ virkade filtar för att få till en riktigt bra bäddning...?!


När hon hade tagit tillbaka filten så dröjde det inte länge förrän hon gick iväg igen. Den här gången gick hon in i köket och började stöka. Och eftersom jag inte fick ha hennes filt så passade jag på att ta tillbaka min plats i soffan (hon tror det är hennes men det fattar ju vem som helst att det är MIN hörna!)


Men eftersom hon var borta en bra stund så bestämde jag mig till slut för att lägga beslag på båda filtarna igen... 'Hennes' filt låg ju bara där på soffan oanvänd och ropade på mig, liksom...


Nu ska jag bara ligga här i hörnan och mysa (och vara osynlig) och hoppas att det dröjer riktigt länge innan hon märker att jag har båda filtarna igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!