lördag 28 oktober 2017

Skidpremiär och fried rice

Ännu en skön dag har vi haft här!
Hundarna har tuggat tuggben och slappat...


...och jag har virkat på olika projekt.


Dessutom var det premiär för skidsäsongen med storslalom, och det kändes så underbart och 'hemma' att sitta och titta på det och virka. Varje år konstaterar jag samma sak; jag är verkligen en vintermänniska som älskar vinterväder och vintersporter och julsäsongen!

Till middag gjorde jag en jättelätt och jättesnabb och jättegod middag; fried rice (budget versionen).


Jag scramblar två ägg ordentligt i stekpannan och häller upp på tallriken. Sedan häller jag frysta ärtor i stekpannan och värmer på dem. Så tillsätter jag kokt (thai)ris och äggen och värmer upp allt och häller på lite japansk soja och salt. Sist skvätter jag över lite sesamolja...klart! Allt som allt tar det bara 10-15 minuter; perfekt!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!