Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 5 mars 2015

Favoritsysselsättningen just nu!

Idag har jag gjort det jag är mest sugen på, nämligen broderat! Jag fick en del städat här i Våran Lilla Vrå igår, så idag belönade jag mig själv med mycket tid i soffan med min underbara hundtavla!


Nu är jag nästan helt klar med bakgrunden uppe i det vänstra hörnet, så då kändes det lägligt att brodera lite mera på hunden. Jag älskar hur alla skuggor börja framträda på hunden och att man verkligen kan se hur han ligger. Jag har sett mina hundar ligga så många gånger, speciellt Kaxmörten:)  Ibland när jag har broderat ett tag på ett projekt så händer det att jag börjar tröttna och måste byta till något annat arbete, men jag har inte känt så än när det gäller det här motivet. Varje dag känner jag mig lika sugen på att plocka upp nålen och fortsätta på den här tavlan. Del av att jag är så motiverad fortfarande är nog att hunden liknar mina egna sötnosar så mycket. Sedan hjälper det också att tavlan är indelad i olika delar - tre olika områden förutom själva hunden - så tröttnar jag på ett område kan jag byta till något helt annat men ändå brodera på samma tavla:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Tack! Jag har inte sett mitt broderande på det sättet, men det kanske stämmer...:) Jag har bara sett alla korsstygnsprojekt som känns FÖR STORA för mig och fokuserat på mina begränsningar istället...
    Men det är nog sant - lite tålamod har jag nog ändå:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!